Visszatérés a honlapra | telefonszámunk: +36309038234 | e-mail címünk: kapcsolat@hungral.hu

Visszatérés a honlapra | telefonszámunk: +36309038234 | e-mail címünk: kapcsolat@hungral.hu

Hungrál friss fuvallat illateszencia + gyertya

Rezegj fel, emlékezz és emelkedj!


A Hungrál Friss fuvallat illat esszencia és gyertya mind az élettér és az élet harmonizálóhoz kapcsolódva új élményeket és érzéseket hozhat ki belőled. Meditáció és rezgésszint-emelkedés következtében olyan tájakra is elvihet, melyeket rég elfeledtél. Új kapuk nyílhatnak ki előtted. Letűnt és még felfedezetlen világokba kalauzolhatnak.

A gyertya megtisztítja a teret, és ez által még nagyobb hatást érhetünk el az eszközök használata közben. Meditáció vagy relaxálás előtt az illat esszenciából egy cseppet a csuklónkra téve a friss, üde tavaszt. A megújulást, felébredést hozhatjuk lelkünk legmélyére is. A gyertyával és az esszenciával kiegészült Hungrál élettér és életharmonizáló teljes összhangba hozhatja a test, lélek és szellem kapcsolatát.
A gyertya aljában van egy kis Hungrál. Ha elhasználtad a gyertyát, könnyedén kiveheted a tégelyből. Hasznos útitárs lehet veled a munkában, utazásnál, vagy az élet bármely területén, amikor nem otthon töltöd az időd. Csak tedd a zsebedbe és könnyedén megtapasztalhatod jótékony hatását.A Hungrál Friss fuvallat illat esszencia és gyertya 100%-ban természetes alapanyagokból készült. Az illatkompozíciót a levendula és a citromfű illóolajok egysége alkotja.

A csomag tartalma: 1db. Hungrál illateszencia + 1db. Hungrál illatgyertya
8 000 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről